01/10/16 5ª Jornada ESTADI: Mpal de Roquetes (aprox. 100 espect.)

J.E. FLIX - 1; Yuri (p)

C.D. ROQUETENC: Alex, Marc Curto, Castells (Cesc), Maikel, Valls (Cristian Fosch), Oscar (Xavier), Marc Alegre (Reyes), Ivan Arasa, Pere, Josep Martí (Jonatan), Farreny

J.E. FLIX: Jordi, Marià, Ignasi, Arnau, Misut (Cristian), Pol (Edu Usall), Daniel, Yuri, Llorenç, Esteve, Edgard (Gio)

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.13: Marc Alegre. Penal per traveta comés per Misut sobre Marc Alegre i el propi Marc el transforma amb un xut ras i col·locat.
1-1, min.25: Yuri. Un altre penal clar per traveta comés per Ivan Arasa i transformat per Yuri amb un fort xut a trencar pel centre de la porteria.
2-1, min.62: Xavier. Gran combinació de l'atac local culminada amb una centrada des de la dreta rematada per Xavier sol al segon pal.
3-1, min.83: Jonatan. Llarga jugada d'atac i la pilota li cau a Jonatan que des de el vèrtex de l'àrea remata amb un gran xut fort i col·locat marcant un gran gol.

ARBITRE: Sr. Maksym Skobluyk (bé)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Ivan Arasa i Pere
Tarjetes J.E.Flix: grogues a: Misut, Ignasi, Marià i Arnau

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part força igual·lada en que tots dos equips han disposat d'un clar penal a favor que no han desaprofitat, al tram final del primer temps el Roquetenc ha arribat més a porta i ha disposat de bones ocasions per marxar al vestidor amb avantatge. A la segona part tal com va passar la setmana anterior davant el Sant Bàrbara el Roquetenc ha sortit amb més empenta i disposat a emportar-se els punts en joc, Marc Alegre ha desaprofitat dos clares ocasions, però el domini ha donat el seu fruit i el gol ha arribat al minut 62, fins al final el Roquetenc ha controlat bé el partit davant d'un Flix que apenes ha creat perill i al tram final els locals sentenciaven amb un gran gol de Jonatan que certificava la segona victòria del Roquetenc aquesta temporada.