Crònica del juvenil

Olímpic Mora Ebre 1 - CD Roquetenc 4.

El partit va començar amb un gol de Gerard Cid al minut 2', després d'un remat amb el cap dins a l'àrea rival. A partir d'aquest moment, el Roquetenc va baixar els braços fins que minuts després el Mora empatava el partit després d'un error defensiu. Aquest gol els va despertar i van tornar a competir de bones maneres. Al minut 40 Roger Mestres feia el 1-2. A la segona part el CD Roquetenc va mantenir una postura seria amb un clar domini del joc. Mentre que el Mora es va dedicar a defensar i anar darrera de la pilota. Al CD Roquetenc, li feia falta competir més a la zona d'atac, ja que no acabava de culminar les jugades. Ja al tram final del partit, l'equip tancava el partit amb un altre gol de Roger Mestres i Ivan Garcia.