24/09/16 – 4ª Jornada – ESTADI: Mpal de Roquetes (aprox. 150 espect.)
C.F. STA.BARBARA - 0

C.D. ROQUETENC:  Alex, Marc Curto, Castells, Maikel, Valls (Cristian Fosch), Xavier (Josep Martí),  Oscar (Pardo), Marc Alegre (Gallego), Ivan Arasa, Pere, Jonatan (Farreny)

C.F. STA.BARBARA: Rafel, Ahmed, Martí, Jordi Roda, Kazu, Toni Calafat, Ventura, Ivan Vallés (Gordo), Albert Queralt (Bernad), Pastor (Alex Ramos), Sergi Otero (Mulet)

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.61: Marc Alegre. Molt bona centrada rasa d’ Oscar des de la punta dreta rematada al primer toc per Marc Alegre des de la frontal de l’àrea petita.
2-0, min.88: Marc Alegre. Falta directa a tres metres de la frontal de l’àrea, llançada magistralment per Marc Alegre que col·loca la pilota a mitja alçada i ajustada al pal.

ARBITRE: Sr. Pelleja Llop, Pere (bé)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Marc Curto, Pardo, Maikel i Marc Alegre
Tarjetes C.F. Sta.Barbara: grogues a: Kazu, Ventura, i Mulet

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part força igualada i amb moltes imprecisions fruit de la trascendència dels punts en joc en tots dos equips buscant la primera victòria de la temporada, poques ocasions encara que els visitants n’han tingut un parell de claríssimes amb dues rematades als pals (Sergi Otero al minut 11 i Kazu al minut 29). A la segona part el Roquetenc ha sortit amb més ambició decidit a guanyar el partit i s’ha avançat al minut 61, després els visitants han intentat reaccionar però no han creat ocasions de gol davant d’un Roquetenc ben posicionat i que buscava sentenciar amb un contra, sentencia que arribaria a dos minuts del final amb un golàs de falta de Marc Alegre que ha estat l’home del partit.