18/09/16 – 3ª Jornada – ESTADI: Mpal. de L’Ampolla (apr. 100 espect.)
C.D.ROQUETENC  – 0

C.F. AMPOLLA:  Enric, Oscar (Estivill), Eric, Marc Perelló, Josep (Sabater), Regolf, Barroso, David, Paco Casas (Gómez), Ferrando (Gerard), Quim Bru (Manolo)

C.D. ROQUETENC: Alex, Cesc (Castells) . Maikel, Valls, Oscar, Marc Alegre (Josep Martí), Ivan Arasa, Pere, Farreny (Xavier), Cristian Fosch (Pardo), Jonatan (Gallego)

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.35: Regolf. Molt bona centrada d’ Eric des de la punta dreta i Cristian Regolf remata des de la frontal de l’àrea petita.
2-0, min.41: Regolf. Bona centrada ara des de l’esquerra i Cristian Regolf amb una bona rematada de cap torna a marcar.
3-0, min75: Manolo. Pilota que rep Manolo dins l’àrea fa un molt bon retall davant els centrals i remata amb un xut creuat.

ARBITRE: Sr. Casas Llevat, Jaume (bé)

Tarjetes C.F..Ampolla: grogues a: Oscar i Estivill
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Maikel, Castells. Pere i Valls

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Després d’uns primers minuts força igual·lats, a partir del minut 15, clar domini dels locals que han posat setge a la porteria visitant i han disposat de moltes ocasions clares de gol, de les quals n’han aprofitat dos per marxar al descans amb 2-0. A la segona part i amb tres canvis introduïts al descans el Roquetenc ha millorat molt i els primers minuts de la represa ha arribat en perill diverses vegades desaprofitant clares ocasions per escurçar distancies, el gol no ha arribat i al tram final l’Ampolla un altre cop superior i amb Roquetenc resignat ha arribat el gol de la sentència definitiva.

DADA ESTADÍSTICA:
Feia 26 anys que el Roquetenc no començava una Lliga amb tres derrotes seguides, l’últim precedent el trobem a la temporada 1990/91 a l’antiga 2ª Regional quan el Roquetenc va perdre a casa amb el Remolins Bitem (0-1) i després en dos desplaçaments seguits va perdre a La Senia (5-4) i a Flix (2-0). Val a dir que aquell any després l’equip es va refer i es va assentar bé a la categoria finalitzant el 8é lloc, els aficionats roquetencs confiem en que es pugue repetir la historia.