04/09/16 – 1ª Jornada – ESTADI: Mpal. Salvador Gisbert (apr. 100 espect.)
C.D.ROQUETENC  – 1; Oscar

U.E. SANT JAUME:  Pardo, Ivan, Abrahan (Garriga), Casanova (Eros), Navarro, Tomàs, Andreu, Carlos, Mars, Sergi, Agustí (Ruben) (Juanjo)

C.D. ROQUETENC: Roger, Cesc (Xavier), Castells. Maikel, Valls (Cristian), Oscar, Marc Alegre, Pardo (Robert), Dídac (Josep Martí), Farreny

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.39: Sergi. Falta directa a la frontal de l’area executada magistralment per Sergi que ha col.locat la pilota a l’escaire.
2-0, min.60: Sergi. Corner des de la dreta, rematada de cap des de la frontal de la petita, el porter Roger rebutja la pilota amb una grand parada però la pilota queda morta dintre l’area petita i Sergi molt atent allarga el peu i marca.
2-1, min78: Oscar. Pilota a la punta dreta de l’atac el porter local dubta amb una mitja sortida i la pilota li cau a Oscar sol que amb poc angle però a porta buida marca.

ARBITRE: Sr. Martínez Serrrano, Ivan (bé)

Tarjetes U.E.Sant Jaume: grogues a: Casanova i Ivan
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Dídac, Castells i Pere (60’ i 81’- expulsat)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part força igual.lada però amb més intensitat per part dels locals que han arrivat més a porta tot i no crear ocasions clares de gol, el gol ha arrivat amb un grand xut de falta de Sergi. A la segona part el Roquetenc ha presionat més però els locals han aprofitat un corner per fer el segòn, el Roquetenc ho ha intentat i acursava distancies a un quart d’hora del final encara que cinc minuts després es quedava amb 10 per expulsió de Pere amb doble groga, el tram final tot i l’inferioritat el Roquetenc ho ha intentat però sense idees en atac i en canvi els locals jugant a la contra i amb espais han tingut ocasions per fer el 3-1 encara que el marcador ja no s’ha mogut. Resumint que el Sant Jaume amb dos gols a pilota aturda de Sergi ha sumat els primers tres punts de la Lliga.