21/05/16 – 33ª Jornada – ESTADI: Mpal de Roquetes (aprox. 150 espect.)
S.C.E.R. AMETLLA    - 2; Pastó, Madrid

C.D. ROQUETENC: Roger, Otero, Cesc, Castells (Pere), Maikel (Bauti), Marc Prades, Marc Alegre (Aleix), Ivan Arasa, Reyes (Juanjo), Valls (Victor), Gilabert

S.C.E.R. AMETLLA: Romeu, Brooksbank (Garcia), Callau, Llaó, Balfegó (Faura), Madrid, Igors, Pastó, Brull (Sergi), Benaiges, Núñez (Gallego)

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.26: Marc Alegre. Jugada d’atac de Marc Prades que perd angle de rematada i passa la pilota a Marc Alegre que des del punt de penal marca amb un fort xut.
2-0, min.33: Marc Alegre. Bona pressió de Gilabert que recupera una pilota en atac, li passa a Marc Alegre que sol davant del porter defineix molt bé amb un xut precís
3-0, min.52: Marc Prades. Ràpid contraatac del Roquetenc, Prades encara sol al porter i el supera amb un xut ras i col-locat.
3-1, min.70: Pastó. Llarga jugada d’atac culminada amb un xut ras de Pastó des del punt penal i la pilota entra després de tocar el pal.
3-2, min-74. Madrid. Molt bona combinació en atac dels caleros culminada per Madrid amb un xut ras davant la mitja sortida del porter local.

ARBITRE: Sr. Rodríguez Limones, Jairo (bé)
ASSISTENS: Srs. Córdoba Sánchez, Bruno i Bertolín Nicolás, Ricardo
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Marc Alegre, Valls, Otero, Marc Prades i Ivan Arasa
Tarjetes S.C.E.R. Ametlla: grogues a: Romeu, Benaiges i Sergi

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part de domini local i el Roquetenc que després de tenir algunes ocasions s’avançava al minut 26, els visitants han reaccionat i podrien haver empatat en una rematada al travesser al minut 30, encara que serien els locals qui marcarien un segòn gol i marxarien al descans amb un cómode 2-0. A la segona part l’Ametlla ha sortit decidit a escurçar distancies però un ràpid contraatac als set minuts de la represa ha situat el 3-0, aquest gol ha fet mal als visitants que semblaven derrotats, peró dos gols en 5 minuts han situat el 3-2 a un quart d’hora del final donant màxima emoció al tram final de partit en que els visitants han pressionat moltíssim buscant l’empat i el Roquetenc podia sentenciar a la contra. En els darrers minuts el partit s’ha trencat i tots dos equips han tingut clares ocasions, encara que el marcador ja no s’ha mogut, el Roquetenc ha sumat la primera victoria com a local en l’any 2016 i acumul.la un total de 6 partits sense perdre.