09/04/16 – 27ª Jornada – ESTADI: Mpal de Roquetes (aprox. 100 espect.)
U.E. JESÚS I Mª B  - 1; Joan Cortés

C.D. ROQUETENC: Alfonso (Roger), Otero, Castells, Maikel, Marc Prades, Ivan Arasa, Pere, Valls (Bonilla), Bautista (Marc Alegre), Gilabert, Aleix

U.E. JESÚS I Mª B: Josep (Francesc), Pau (Jorge), David Català, Robert (Jordi), Aleix Ventura, Roger, Ferràn, Dani, Hristo, Joan Cortés, Aleix Franch (Nico)

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.38: Joan Cortés. Pilota llarga a l’area sense perill (fàcil per al porter), Alfonso bloca la pilota, se li escapa de les mans i Joan Cortés aprofita el regal per marcar a plaer.
Aclariment de la greu errada d’Alfonso: Dos minuts abans de l’errada el porter es atès per un cop al braç, i sembla ser que aquest dolor provoca la greu errada que li costa la derrota al Roquetenc, val a dir que després del gol Alfonso ha de ser substituït per Roger

ARBITRE: Sr. Chico Fernández, Eduardo (bé)
Targetes C.D.Roquetenc: groga a: Castells
Targetes Olímpic Mora: grogues a: Hristo i Jorge

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Es confirma la mal.la ratxa del Roquetenc que fa dos mesos i mig (8 partits) que no guanya. Primera part de domini local però sense crear ocasions clares de gol i els visitants han aprofitat molt bé el regal de la greu errada d’Alfonso per marcar el gol, el Roquetenc podria haver empatat al temps de descompte amb una falta que Aleix ha enviat al pal. A la segona part domini infructuós d’un Roquetenc mancat d’idees en atac que no ha pogut crear perill davant l’ordenada defensa dels visitants, el Jesús i Maria B s’ha limitat a defensar encara que al quart d’hora de la represa ha disposat d’una ocasió immillorable quan en un contraatac s’ha produït un penal que ha xutat Aleix Franch i el jove porter roquetenc Roger ha aturat. Els minuts anaven avançant i el Roquetenc víctima de la impotència i una falta de confiança dels seus jugadors ha estat incapaç de crear perill. El Roquetenc diu adéu a la lluita per les primeres places i faria bé de guanyar un parell de partits abans de finalitzar la temporada per evitar algun ensurt amb els possibles descensos compensats.