03/04/16 – 26ª Jornada – ESTADI: Mpal. de Corbera (apr.100 espect.)
C.D.ROQUETENC  – 2; Ivan Arasa, Gilabert

C.F. CORBERA: Gerard, Colat, Ahmed, Kazu (Blanch), Adbeljalil (Gordo), Jordan, Roger, Clotet (Serra), Saladie, Lahcen, Castelló

C.D. ROQUETENC: Roger,  Otero, Marc Curto, Castells (Pere), Maikel,  Ivan Arasa, Bonilla (Victor), Valls (Reyes),  Bauti (Ivan Martín), Gilabert, Aleix

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.16: Lahcen. Corner des de l’esquerra, errada de marcatge i Lahcen remata de cap completament sol des de la frontal de l’àrea petita.
1-1, min.30: Ivan Arasa. Falta centrada a l’àrea per Aleix i esplèndida rematada de cap en planxa d’Ivan Arasa.
1-2, min.52: Gilabert. Falta lateral que treu Aleix i marca Gilabert amb un gran rematada de cap
2-2, min.86: Lahcen. Corner des de la dreta, desvia amb el cap un jugador local i apareix Lahcen sol al segon pal per rematar de cap a porta buida.
3-2, min.92: Gordo. Amb el partit trencat ràpid contraatac dels locals, i amb la defensa del Roquetenc descol·locada Gordo defineix molt bé davant la mitja sortida del porter Roger.

ARBITRE: Sr. Chguennou, Ismayl (bé)
Tarjetes C.F.Corbera: grogues a: Jordan, Saladie i J.MªAlvárez (fissió)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Castells

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Inici de partit accidentat perquè al minut 6 s’ha produït una greu lesió del local Kazu que s’ha fet mal al canell en caure, el joc ha estat aturat 5 minuts fins que el jugador ha pogut sortir del camp i s’ha fet el canvi, després de l’incidència partit poc vistós fins que els locals s’han avançat de corner al minut 16. A partir del gol encaixat el Roquetenc ha passat a dominar el partit tenint la possessió de la pilota, Ivan Arasa ha empatat al minut 30 i fins al descans els visitants han desaprofitat tres ocasions claríssimes per avançar-se amb una rematada al travesser de Gilabert inclusa. La segona part ha començat igual com ha acabat la primera amb clar domini visitant i fruit del domini els roquetencs s’avançaven al minut 52 amb un gol de Gilabert, el Roquetenc tenia el partit bastant control.lat però als minuts finals els locals esperonats pel seu públic han pressionat més amunt i el Roquetenc ha recul.lat clarament, i després d’una clara ocasió local i dos gols anul.lats per fora de joc molt protestats pels locals el Corbera ha empatat al minut 86. Al temps de descompte el partit s’ha trencat i els locals han acabat guanyant amb un gol de Gordo al minut 92. Derrota molt dolorosa per al Roquetenc de la manera en que s’ha produït en el dia en que Sergi Cid debutava a la banqueta, ara els roquetencs ja no tenen marge d’error i si volen aspirar al segon lloc estant obligats a guanyar gairebé tots els punts que queden el joc.