07/11/15 – 10ª Jornada – ESTADI: L’Aube (aprox. 100 espect.)
C.D.ROQUETENC – 2; Juanjo, Marc Prades

U.E JESÚS I Mª B:  Bertomeu, Arques (Llaó), Casanova, Prats, Pareja, Roger, Hristo, Rullo, Beltrán, Cortés (Sergi), Aaron (Mars)

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Otero, Marc Curto, Maikel, Ivan Martín, Juanjo (Gallego), Cristian Díaz, Marc Prades (Ivan Arasa), Bonilla (Bauti), Pere (R.Castells) (Victor), Aleix

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.42: Juanjo. Bona jugada de Cristian per la banda dreta, fa una centrada rasa al centre de l’area i Juanjo arrivant de darrera remata ras i creuat lluny de l’abast del porter
0-2, min.48: Marc Prades. Llarga jugada d’atac del Roquetenc que acaba amb una pilota que li arriva a Marc Prades a la frontal de l’area i fa un grand xut fort i col.locat que entra a mitja alçada, un golàs.

ARBITRE: Sr. Jara Marzo, Nil (bé)
Tarjetes Jesús i Maria B: grogues a: Roger i Arques
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a:  Ivan Martín, Pere, Victor i Gallego

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part de domini visitant en que el Roquetenc ha tingut el control del partit i ha disposat de varies ocasions de gol, encara que no s’ha pogut avançar fins al limit del descans. A la segona part el Roquetenc ha sortit amb la mateixa intensitat i ben aviat ha fet el 0-2 que deixava molt ben encarril.lat el partit, al tram final amb els canvis i el fet que el Roquetenc tingués el marcador molt a favor ha fet que els visitants baixessen un mica l’intensitat i els locals tirant d’orgull han buscat escurçar distancies encara que només han creat una ocasió clara de gol a 10 minuts del final. El Roquetenc segueix inbatut després de 10 jornades amb un balanç de 5 victories i 5 empats.