31/10/15 – 9ª Jornada – ESTADI: Mpal. de Roquetes (aprox. 100 espect.)

C.F. CORBERA      - 1; Gordo

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Otero, Marc Curto, Maikel, Ivan Martín (Victor), Cristian Díaz, Marc Alegre (Juanjo), Ivan Arasa (Marc Prades), Pere, Pardo (Bauti), Aleix

C.F. CORBERA: Gerard, Ahmed, Kazu, Abdel, Julià, Roger, Vela, Chemo (Llop), Marc, Lahcen, Gordo

GOLS DEL PARTIT:

1-0, min.18: Ivan Arasa. Gran jugada de Cristian Diaz per la banda dreta i després de retallar un defensor fa una centrada precisa que remata molt bé de cap Ivan Arasa.

1-1, min.38: Gordo. Errada defensiva del Roquetenc que permet a Gordo molt atent recuperar la pilota, entrar a l’àrea i superar la mitja sortida d’Alfonso amb un xut ras i col·locat.

ARBITRE: Sr. Kuedi Malonga, Alberto (bé)

Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Ivan Martín i Juanjo

Tarjetes C.F. Corbera: grogues a: Gerard, Lahcen, Gordo i Llop

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Tercer empat consecutiu del Roquetenc a casa que per una part li permet seguir mantenint la inbatibilitat a la Lliga, però també veu com està desaprofitant l’ocasió d’arribar al liderat de la classificació. Primers minuts igualats amb algunes imprecisions defensives de tots dos equips que ha provocat que tots dos conjunts tinguessen ocasions per obrir el marcador, encara que han estat els locals qui han marcat primer al minut 18, amb el gol a favor el Roquetenc ha controlat bé el partit fins que ha patit un contratemps al minut 32 quan ha vist com un dels seus millors jugadors en aquest inici de campionat com es Marc Alegre es lesionava i ha hagut de ser substituït, al tram final del primer temps el Corbera empatava aprofitant molt bé Gordo una errada de la defensa local. A la segona part el Roquetenc ha buscat el gol de la victòria però s’ha trovat amb un Corbera molt ordenat i ben tancat al darrera, tot i tenir la possessió els locals només han tingut una ocasió clara de gol quan Cristian al minut 70 ha enviat la pilota al pal sol davant de porta després d’un rebuig del porter. Val a dir que el péssim estat del terreny de joc no ha ajudat gens al joc combinatiu i de pasades curtes que practica el Roquetenc, que ha recorregut a centrar moltes pilotes a l’àrea sempre ben rebutjades per la defensa visitant.