23/10/16 8ª Jornada ESTADI: Mpal. de La Vinyeta (apr. 150 espect.)

C.D.ROQUETENC 2; Aleix, Maikel

C.E. PERELLÓ: Marc, Martí, Oriol, Jordi (Flox), Pardo (Pedrosa), Enrique, Esteve, Eric, Alberto, Arnau (Brull), Brigi

C.D. ROQUETENC: Alex, Cesc,. Maikel, Valls, Xavier, Oscar (Genaro), Pere (Didac), Farreny (Josep Martí), Cristian Fosch, Jonatan (Gallego), Aleix (Reyes)

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.3: Aleix. Falta lateral a la punta esquerra de l'atac i quan semblava que Aleix centraria sorpren amb un xut directe molt col·locat que supera a Marc.
1-1, min.49: Brigi. Falta a tres metres de la frontal de l'àrea i Brigi la xuta amb molta qualitat col·locant la pilota a l'escaire.
1-2, min79: Maikel. Pilota centrada a l'àrea local i Maikel s'avança als centrals i marca amb una gran rematada de cap.

ARBITRE: Sr. Tosas Alaiga, David (bé)

Tarjetes C.E.Perelló: grogues a: Eric, Pedrosa i Esteve
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Cesc, Valls. Pere, Aleix i Gallego

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Al Roquetenc se li ha posat de cara el partit ben aviat quan Aleix marcava de falta al minut 3, els locals han reaccionat i Brigi tenia una gran ocasió per empatar amb un fort xut de fora l'àrea respost amb una extraordinària aturada d'Àlex, fins al descans domini dels locals però sense crear perill i el Roquetenc jugant a la contra ha disposat de dos ocasions molt clares per fer el segon. A la segona part un altre gol de falta a l'inici ha permès als locals empatar el partit, els perellonencs a mesura que avançava la segona part han anat tancant al Roquetenc i han disposat de moltes ocasions de gol, però s'han topat amb un Àlex molt segur que ha fet aturades de gran mèrit. A 10 minuts del final amb els locals abocats a l'atac el Roquetenc ha aprofitat una jugada aïllada per fer el segon, aquest gol ha fet molt mal als locals que al tram final molt cansats apenes han creat perill davant d'un Roquetenc que ha arribat més sencer físicament als darrers minuts i ha controlat molt bé el tram final de partit, fins i tot al descompte el Roquetenc ha disposat d'un penal a favor per poder arrodonir el marcador però Maikel ha xutat fora la pena màxima, acte seguit de l'errada del penal l 'àrbitre ha xiulat el final i el Roquetenc sumava la primera victòria fora de casa de la present temporada, un triomf de prestigi que donarà molta confiança al Roquetenc que ara degut als treballs de ressembra que demà comencen al Municipal de Roquetes haurà d'afrontar cinc partits seguits fora de casa (inclòs el d'avui) ja que en els partits davant el Vilalba i l'Aldeana es farà un canvi en l'ordre de joc.