15/10/16  7ª Jornada  ESTADI: Mpal de Roquetes (aprox. 150 espect.)
C.D. ROQUETENC: Alex, Cesc, Marc Curto, Maikel, Valls (Farreny), Xavier (Gallego), Oscar, Ivan Arasa, Pere (Cristian Fosch), Jonatan (Pardo), Aleix (Dídac).
C.F. LA SÈNIA: Kevin, Centelles, Pomada, Ferràn (Quim), Eric, Gavaldà, Callarisa, Gerard, Pol, Lleixà, Zaragoza (Capitán).
GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.1: Xavier. Xut creuat de Xavier des de la punta esquerra.
1-1, min.17: Gerard. Bona rematada de cap des de l'interior de l'àrea per sobre del porter.
2-1, min.38: Jonatan. Molt bona pressió d'Aleix que recupera una pilota en atac i li passa a Jonatan que marca.
3-1, min.46: Xavier. Un altre xut creuat ara des de la punta dreta.
4-1, min.47: Oscar. Es queda sol davant del porter i defineix molt bé amb un xut ras.
4-2, min.50: Lleixà. Embolic dins l'àrea local, resolt per Lleixà que marca.
5-2, min.55: Maikel. Gran jugada de Xavier per banda esquerra, centra al segon pal i Maikel incorporat a l'atac remata sol i marca.
5-3, min.71: Pol. Extraordinari xut des de la frontal de l'àrea que entra per l'escaire, el millor gol del partit.
6-3, min.77:Xavier. Encara al porter completament sol i defineix molt bé culminant el hat-trick
6-4, min.82: Eric. Bon xut d'Eric que marcava l'últim gol del partit.
ARBITRE: Sr. Cubells Roigé, Albert (bé)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Pere, Aleix i Ivan Arasa (86i 92-expulsat)
Tarjetes C.F. La Senia: groga a: Gerard
BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Fins a 10 gols s'han vist aquesta tarda al Municipal de Roquetes en un partit boig i en que tal com diu el resultat les defenses de tots dos equips no han estat massa encertades. El Roquetenc s'ha avançat ràpidament al minut 1, però els seniencs han reaccionat bé i després de dos avisos empatarien al minut 17 i han portat la iniciativa del joc fins al minut 33 quan el Roquetenc després d'una gran recuperació de pilota d'Aleix es tornava a avançar al marcador, aquest gol ha fet mal als visitants i fins al descans domini clar del Roquetenc amb bon futbol, joc combinatiu i bones ocasions de gol per haver marxat al descans amb un resultat més clar. El Roquetenc tal com va passar en els partits a casa contra Santa Bàrbara i Flix ha sortit endolladíssim del vestidor i ha marcat dos gols molt ràpids als minuts 46 i 47, La Sènia escurçava distàncies al minut 50, però al minut 55 Maikel establia el 5-2, en 10 minuts s'havien vist 4 gols als Municipal de Roquetes. Fins al final, el ritme del partit ha anat baixant amb una Sènia que veia gairebé impossible la remuntada, encara que els seniencs ho han intentat fins al final i amb un Roquetenc que creava perill jugant al contraatac, així encara s'han vist 3 gols més fins deixar el marcador en un espectacular 6-4.