10/09/16 – 2ª Jornada – ESTADI: Mpal de Roquetes (aprox. 200 espect.)
C.D. ALCANAR       - 1; Santi

C.D. ROQUETENC:  Alex, Marc Curto, Castells, Valls (Dídac), Xavier (Josep Martí),  Oscar, Marc Alegre (Reyes), Maikel, Farreny, Cristian (Cesc), Jonatan (Robert)

C.D. ALCANAR: Moi, Puchero, Ion, Trinquet, Genís, Curto (Deco), Manel Sol (Santi), Obi (Marc Bort), Toni Domíngo (camu), De la Torre, Sergio Ruiz (Edu Aguilar)

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.68: Santi. Molt bona centrada de De la Torre des de la punta dreta i Santi marca amb una bona rematada de cap des de la frontal de l’area petita.

ARBITRE: Sr. Ramírez Durán, Aitor (bé)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Marc Curto, Valls i Cesc
Tarjetes C.D. Alcanar: grogues a: Toni Domingo, Curto, Obi, Manel Sol, Trinquet, Puchero i Marc Bort

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part de domini local amb un Roquetenc que ha portat la iniciativa i ha creat ocasions de gol, encara que la més clara de la primera part l’ha tingut el visitant De la Torre que ha aprofitat una indecisió de la defensa local per plantar-se sol davant Alex, encara que el porter local ha respost amb una gran aturada. A la segona part a mesura que avançaven els minuts i amb els canvis fets els visitants han passat a dominar el joc i a tenir més possessió de pilota fins que ha arribat l’únic gol del partit al minut 68, fins al final un Alcanar molt ben situat damunt el terreny de joc ha control·lat el partit i els locals apenes han creat perill per intentar l’empat. Bon inci de lliga dels canareus que amb dos victòries per la mínima es col·loquen amb 6 punts, tot al contrari que els roquetencs que han sofert dues derrotes per la mínima i encara no han puntuat.