07/05/16 – 31ª Jornada – ESTADI: Mpal de Roquetes (aprox. 75 espect.)
AT. MORA LA NOVA  - 2; Cesc (p.p.), Aleix Martí (penal)

C.D. ROQUETENC: Roger, Pere, Castells (Otero), Cesc, Maikel, Valls (Juanjo), Reyes (Marc Alegre), Aleix, Gilabert (Bauti), Marc Prades, Victor (Ivan Arasa)

AT. MORA LA NOVA: Ricard Giné, Jordi Roca, Narcís Miró, Juli Segarra, Ionel Balea, Alex Robles (Jordan), Aleix Martí, Albert (Genís), Alex Clua, Eduard Llop, Miravete (Segi Tomàs)

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.47: Marc Prades. Falta al lateral de l’area per banda dreta que serveix Aleix i Remata Marc Prades amb un grand rematada de cap
1-1, min.49: Cesc (Propia porta). Xut de Miravete des de la frontal de l’area que rebota a les cames de Cesc i la pilota s’acaba introduint sense que el porter (enganyat pel rebot) pugue fer res per aturar-la.
2-1, min.55: Marc Prades. Jugada individual en que s’en va de dos rivals i des de la frontal de l’area col.loca un grand xut a l’escaire, un golàs.
2-2, min.71: Aleix Martí. L’arbitre xiula penal per una empenta a un davanter rival i Aleix Martí el transforma amb un xut ras i col.locat

ARBITRE: Sr. Jara Marzo, Nil (bé)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Castells, Ivan Arasa i Gilabert
Tarjetes At.Mora la Nova: grogues a: Eduard Llop, Aleix Martí, Miravete i Jordi Roca

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part molt entretenguda en que tots dos equips han jugat amb molta intensitat i amb un terreny de joc molt ràpid per la fina pluja que ha caigut durant el primer temps, tots dos equips han disposat d’ocasions de gol (mes clares per al Roquetenc) però sense encert a la rematada final. A la segona part si que han arivat els gols, el Roquetenc s’avançat dos cops al marcador però els visitants han igual.lat les dos vegades el resultat, al tram final tots dos equips volien la victoria però el marcador ja no s’ha mogut. Segueix la nefasta ratxa del Roquetenc com a local que encara no ha guanyat cap partit a casa en el que portem d’any 2016, aixó si els de Roquetes porten 4 jornades sense perdre i com a mínim s’han estabilitzat a la classificació i han pogut aturar la caiguda lliure que els havia fet baixar molts llocs a la classificació.