Crònica del Campredó 1 - Roquetenc 4

30/04/16 – 30ª Jornada – ESTADI: Mpal. La Forja (apr. 100 espect.)
U.D. CAMPREDÓ    - 1; López
C.D.ROQUETENC  – 4; Gillabert, Marc Prades (2), Otero

U.D. CAMPREDÓ: Madueño, Panisello, Valentín, Robert (Rogerio), Jonathan, Alex, Joel, Eduard, Tomàs, Zaragoza, López

C.D. ROQUETENC: Roger, Otero, Marc Curto, Maikel, Juanjo (Pere), Marc Prades, Marc Alegre (Valls), Bonilla, Bauti, Gilabert, Aleix (Reyes)

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.19: Gilabert. Pilota a la punta dreta, Gilabert supera al porter i gairebé sense angle marca el gol.
0-2, min.32: Marc Prades. Passada de Bauti a Marc Prades que rep la pilota al punt de penal i marca amb un bon xut ajustat al pal.
0-3, min.62: Marc Prades. Passada a Marc Prades que encara al porter totalment sol i el supera amb un xut ras.
0-4, min.70: Otero. Otero molt atent aprofita un refus del porter per marcar a porta buida
1-4, min.77: López. Centrada llarga que s’enverena per l’efecte del vent, el porter Roger no encerta a rebutjar i el davanter molt atent aprofita per marcar el gol d’honor.

ARBITRE: Sr. Roda Cid, Santiago (bé)
Tarjetes U.D.Campredó: groga a: López
Tarjetes C.D.Roquetenc: groga a: Marc Prades

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Partit condicionat pel fort vent que ha bufat a Campredó i pel mal estat del terreny de joc, el Roquetenc tècnicament molt superior als locals ha aprofitat la visita al cuer per trencar la mala ratxa i sumar per fi una victòria després de 10 jornades sense guanyar. El Roquetenc ha tingut sempre el control del partit i ha creat moltes ocasions de gol, només la falta d’encert ha evitat una golejada més ampla, els visitants ja tenien resolt el partit al primer temps amb el 0-2 i al segon temps no han assumit riscos davant un voluntariós Campredó que amb les seves limitacions ha competit amb molta dignitat i ha trobat el premi del gol al tram final de partit. L'anècdota del partit ha estat que després que el Roquetenc fes el 0-3 al minut 62, l’àrbitre aplicant la normativa de “Zero insults a la grada” ha aturat el partit i ha comunicat al delegat local que fessen fora de la grada a dos espectadors que suposadament l’havien insultat, els aficionats no han posat resistencia i han abandonat la grada, encara que deien que l’únic que havien fet era protestar un possible fora de joc en el tercer gol visitant però sense insultar a l’àrbitre en cap moment, el partit ha continuat sense cap més incidencia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada