17/04/16 – 28ª Jornada – ESTADI: Mpal. de Villalba (apr.100 espect.)
C.D.ROQUETENC  – 1; Marc Prades

F.C. VILLALBA: Roch, Josep Antoni (Abdel), Mustapha, Arrufat, Youness, Aregio, Abdullahi, Jelti, Joel, Solé, Curto (Fornós)

C.D. ROQUETENC: Roger,  Cesc, Castells, Maikel, Juanjo (Rovira), Marc Prades, Marc Alegre (Pardo),  Ivan Arasa, Bonilla, Pere (Valls), Reyes (Victor)

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.24: Marc Prades. Molt bona centrada llarga de Bonilla des del vèrtex de l’àrea i Marc Prades enganxa una volea sensacional marcant un golàs.
1-1, min.90: Abdullahi. Centrada a l’interior de l’àrea i molt bona rematada de cap de Abdullahi que marca l’empat.

ARBITRE: Sr. Skobluyk, Masym (bé)
Tarjetes F.C..Villalba: grogues a: Jelti i Arrufat
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Reyes i Cesc

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Tot i afrontar el partit amb moltes baixes el Roquetenc ha fet un partit molt seriós davant un dels rivals més incòmodes de la categoria i ha estat a punt de trencar la mala ratxa de partits sense guanyar. Primera part força igual·lada en que els locals han tingut arribades més clares encara que ha estat el Roquetenc qui s’avançat amb un golàs de Marc Prades. A la segona part el Roquetenc s’ha defensat amb molt d’ordre i buscant sentenciar al contraatac davant un Villalba que al segon temps gairebé no ha creat perill, encara que al tram final els locals amb joc directe i penjant pilotes a l’àrea finalment amb pogut rescatar un punt al darrer minut. El Roquetenc segueix de pega i ja suma 9 partits sense guanyar.