Crònica del Roquetenc 3 - Deltebre 3

23/04/16 – 29ª Jornada – ESTADI: Mpal de Roquetes (aprox. 100 espect.) C.D.ROQUETENC – 3; Marc Alegre, Bauti, Ivan Arasa U.E. DELTEBRE - 3; Camarero, Micael, Aleix C.D. ROQUETENC: Roger, Otero (Bonilla), Marc Curto, Castells, Maikel, Marc Prades, Marc Alegre, Ivan Arasa, Reyes (Aleix), Valls (Juanjo), Bautista U.E. DELTEBRE: Gerard, Garriga, Lahcen, Florin, Aleix (Maqueda), Ivan Cornejo, Abraham (Ismail), Millán (Carlos), Micael (Enric), Joseph, Camarero GOLS DEL PARTIT: 0-1, min.44: Camarero. Rapid contraatac del Deltebre culminat per Camarero que supera la mitja sortida de Roger amb un xut ras. 1-1, min.45: Marc Alegre. Extraordinari xut de Marc Alegre des d’ uns 35 metres veient el porter lleugerament avançat, la pilota toca al travesser i entra, un golàs. 2-1, min.48: Bauti. Pilota llarga a l’àrea visitant, el defensor no encerta a rebutjar i la pilota li cau als peus de Bauti que remata sol i marca 2-2, min.67: Micael. Jugada per banda esquerra, centrada i bona rematada de Micael des del punt de penal. 2-3, min.69: Aleix. Llarga jugada d’atac visitant culminada amb una bona rematada d’Aleix que supera Roger amb un fort xut. 3-3, min.89: Ivan Arasa. Molt bona centrada a l’àrea i gran rematada de cap d’Ivan Arasa que marca. ARBITRE: Sr. Torres Martínez, Sergio (bé) Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Ivan Arasa i Marc Alegre Tarjetes U.E.Deltebre: grogues a: Lahcen, Ivan Cornejo, Garriga i Florín BREU COMENTARI DEL PARTIT: Primera part amb poc futbol i poques ocasions de gol, encara que el darrer minut ha estat trepidant amb el gol visitant que ha estat respost de manera immediata amb un golàs de Marc Alegre. Al minut 3 de la represa el Roquetenc ha fet el 2-1 i s’han viscut els millors moments de joc dels locals que han disposat de clares ocasions per sentenciar però la pilota no ha entrat, a partir del minut 60 el Deltebre que es jugava moltíssim ha fet un pas endavant, ha posat més intensitat i ha remuntat el partit en 3 minuts. El 2-3 ha fet molt mal a un Roquetenc que ha tingut uns minuts de dubtes i els visitants amb ràpids contraatacs han desaprofitat ocasions molt clares per sentenciar, no ho han fet i el Roquetenc ha salvat un punt al darrer minut. Continua la pèssima ratxa del Roquetenc que acumul·la 10 partits sense guanyar i en el que portem de 2016 encara no ha guanyat cap partit a casa.