20/03/16 – 25ª Jornada – ESTADI: Mpal. de Sta.Bárbara (apr.100 espect.)
C.D.ROQUETENC   – 2; Marc Alegre (p), Marc Curto

C.F. STA.BÀRBARA: Xavier (Lluís), Queralt, Ximo, Roda, Gerard, De la Torre (Vera), Saul (Soler), Porcar, Domingo, Edgar (Vallés), Oriol (Pio)

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Marc Curto, Maikel (Valls),  Ivan Martín (Roigé), Juanjo (Castells)  Marc Alegre, Ivan Arasa, Bauti, Gilabert, Victor, Aleix (Reyes)

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.44: Marc Alegre. Penal clar per una traveta comesa sobre Ivan Arasa i que transforma Marc Alegre amb un fort xut enganyant al porter.
1-1, min.57: De la Torre. Centrada des de la punta dreta i bona rematada de De la Torre des del punt de penal.
2-1, min.77: Ximo. Un davanter local reb en posició molt dubtosa, encara sol al porter i Alfonso Povill el fa caure, l’arbitre assenyal.la penal i expulsa al porter. Ximo el transforma amb un fort xut a trencar pel centre de la porteria.
2-2, min.89: Marc Curto. Servei de banda llarg des de la punta dreta i entre mig d’un bosc de cames Marc Curto ha desviat la pilota amb la punta del peu marcant el definitiu empat.

ARBITRE: Sr. Monge González, David (regular)
Tarjetes C.F.Sta.Bárbara: grogues a: Oriol, Queralt, Vera i Saul
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Gilabert, Marc Curto, Marc Alegre, Segura. Vermella directa a: Alfonso (77’)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Els locals han començat amb molta empenta i han disposat de dos bones ocasions de gol al primer quart d’hora de joc, però a partir del minut 20 el partit s’ha anivellat i el Roquetenc ha començat a trepitjar l’àrea local i a un minut del descans els visitants s’han avançat mitjançant un clar penal comés per Oriol sobre Ivan Arasa i que Marc Alegre ha transformat. Al segon temps s’ha repetit l’historia i els locals han sortit amb més empenta aconseguint empatar al minut 57, a partir de llavors partit força igual.lat fins que al minut 77 un clar penal comés per Alfonso Povill en que el davanter local es trobava en fora de joc ha suposat que els locals s’avancen al marcador i a més el Roquetenc havia de jugar amb inferioritat els minuts final, però el Roquetenc ha tirat d’orgull i ha buscat el gol de l’empat que acabaria trobant al minut 89. El llarg temps de descompte (7 minuts) ha estat trepidant en que tots dos equips volien la victòria en un partit completament trencat on qualsevol podria haver marcat, encara que el marcador no s’ha mogut i ha finalitzat amb l’empat a 2.

DADA ESTADÍSTICA  CURIOSA:
Els quatre darrers partits de lliga que han jugat Roquetenc i Santa Bàrbara s’han decidit amb un gol al darrer minut o en temps de descompte, quan s’enfronten aquests dos equips l’emoció està garantida.