06/03/16 – 23ª Jornada – ESTADI: La Vinyeta (apr.100 espect.)
C.D.ROQUETENC – 2; Marc Prades, Otero

C.E. PERELLÓ:  Marc Andreu (Axel). Alexandre, Donoso, Eric, Flox (Gilabert), Xixo, Franch, Pedrosa, Maigí, Barberà (Segarra), Robles (Oriol)

C.D. ROQUETENC: Roigé, Otero, Marc Curto, Maikel, Ivan Martín (Juanjo), Cristian Diaz,  Marc Prades, Marc Alegre (Gilabert), Ivan Arasa. Valls (Bauti), Aleix

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.5: Marc Prades. Molt bona centrada des de la banda dreta i Marc Prades remata sol de cap al segòn pal
1-1, min.66: Alexandre. Corner des de l’esquerra i després de dos rebutjos la pilota li cau a Alexandre que remata des del punt de penal col.locant la pilota a l’escaire.
2-1, min.78: Alexandre. Corner des de la dreta i bona rematada de cap  d’ Alexandre que marca
3-1, min.80: Xixo  Falta directa a 5 metres de la frontal de l’area molt ben xutada per Xixo per col.loca molt bé la pilota .
3-2, min.92: Otero. Corner des de la banda dreta i molt bona rematada de cap d’Otero que marca el seu primer gol oficial amb la samarreta del Roquetenc
4-2, min.94: Maigí. Jugada de contraatac dels locals i Maigi encara sol al porter superant-lo amb un xut ras.

ARBITRE: Sr. Gallego Martínez, José Ramón (bé)
Tarjetes C.E. Perelló: grogues a: Maigí i Flox
Tarjetes C.D.Roquetenc: sense tarjetes

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Partit marcat pel fort vent que ha condicionat el joc de tots dos equips, molt bona primera part del Roquetenc que amb el vent a favor ha dominat el joc disposant de bones ocasions davant d’un Perelló que no ha xutat entre els tres pals. A l’inici de la segona part  una incidencia del joc ha marcat el partit, el jugador local Dani Robles s’ha lesionat greument  al topar amb el porter visitant Roige i el pal, el devanter perellonenc s’ha partit el tornell i la cama li ha quedat girada, tots els jugadors han quedat molt afectats per la gravetat de la lessió i els crits de dolor del jugador, especialment el jove porter roquetenc Roige que avui substituia a Alfonso Puvill ma.lalt per grip, i que ha vist la jugada en primera persona, s’han viscut uns minuts dramàtics i tensos fins que ha arrivat l’ambulacia i el joc ha estat aturat més de 10 minuts. Tots aquests fets han esperonat als locals que amb el vent a favor han capgirat el partit  marcant 3 gols a pilota aturada, llavors el Roquetenc ha reaccionat marcant el 3-2, peró seguidament en una contra els perellonencs sentenciaven amb el 4-2.