12/03/16 – 24ª Jornada – ESTADI: Mpal. Mora d’Ebre (apr.100 espect.)
C.D.ROQUETENC – 0

J.E. FLIX: Llorens, Misut, Muñoz, Yury, Hernández, Porta, Esteve, Carranza, Peral (Pol), Oleguer (Mani), Giorgi (Pérez)

C.D. ROQUETENC: Roigé, Otero, Marc Curto (Juanjo), Maikel (Castells),  Marc Prades, Marc Alegre, Bonilla (Reyes), Pere, Valls (Bauti), Gilabert (Ivan Martín), Aleix

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.45: Oleguer. Pilota que li arriva a Oleguer a la frontal de l’area i supera Roige amb un xut ras que entra molt ajustat al pal.

ARBITRE: Sr. Sorribes Jové, Adrià (regular)
Tarjetes J.E. Flix: grogues a: Giorgi, Peral, Pérez i Carranza
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Castells. Pere i Juanjo. Vermella directa a: Marc Prades (91’I

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera part ensopida i amb poc ritme en que gairebé no han hagut ocasions de gol, encara que al límit del descans els locals han aprofitat una de les poques arribades de les que han disposat per marcar l’únic gol del partit, val a dir que el gol ha estat molt protestat pels roquetencs ja que l’autor del gol al control·lar la pilota l'ha tocat amb la mà, encara que l’àrbitre ha interpretat que era mà involuntària.  A la segona part el Roquetenc ha tingut el domini del joc i la possessió mentre que el Flix buscava sentenciar en alguna contra, els visitants han disposat de bones ocasions per empatar però els ha faltat sort i encert en la rematada final, ja en temps de descompte el Roquetenc s’ha quedat en 10 jugadors per expulsió de Marc Prades amb vermella directa per protestar.

DADA ESTADÍSTICA  CURIOSA:
Aquest cap de setmana es complirà 5 anys de l’últim empat a 0 fora de casa del C.D. Roquetenc, va ser el 13/03/2011 quan el Roquetenc aconseguia un meritori empat sense gols a l’històric camp de La Verneda davant del Júpiter (el Roquetenc jugava a Preferent). Des de llavors han passat 5 anys, un total de 85 partits fora de casa i de moment no s’ha tornat a produir cap empat sense gols, realment curiós.