23/01/16 – 18ª Jornada – ESTADI: Mpal de Bítem (aprox. 50 espect.)
U.E. ALDENANA     - 3; Robert (3, 1 de p)

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Marc Curto, Maikel, Ivan Martín, Cristian Díaz, Marc Prades, Marc Alegre (Valls), Pere (Ivan Arasa), Bauti (Victor), Gilabert, Aleix

U.E. ALDEANA: Sergi Aurré, Angel, Oliaque (Marc) (Corella), Elias, Robert, Alex (Gilabert), Moya, Alegre (Adrià),  Pau, Reverte, Ferràn

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.14: Robert. Falta discutible a la frontal de l’àrea i que transforma Robert amb un fort xut ajustat al pal.
1-1, min.30: Marc Alegre. Penal comés per una puntada de peu de Elias a Maikel, i que transforma Marc Alegre amb un fort xut ras i ajustat al pal.
2-1, min.41: Marc Prades. Molt bona passada llarga de Gilabert, Marc Prades control·la, entra a l’àrea i supera al porter amb un xut ras ajustat al pal.
3-1, min.51: Maikel. Falta lateral que xuta Marc Alegre al segon pal, i després d’una bona combinació dels atacants la pilota arriba a Maikel que remata sol a un metre de la ratlla de gol, els visitants han protestat un possible fora de joc.
3-2, min.56: Robert. Penal molt rigurós per una suposada traveta de Pere a un davanter visitant, i que transforma Robert amb un fort xut enganyant al porter.
3-3, min.68: Robert. El davanter aldeà culmina el hat-trick amb una rematada de volea des del punt de penal que entra molt ajustada al pal.

ARBITRE: Sr. Rodríguez Vallés, Manuel (regular)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Maikel, Pere, Marc Alegre, Marc Curto, Cristian Díaz. Vermella directa a: Victor (89’)
Tarjetes U.E.Aldeana: grogues a: Alex, Elias, Oliaque, Adrià i Angel

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Partit boig el que s’ha jugat a Bítem degut als treballs de resembra de la gespa natural del Municipal de Roquetes. En els primers minuts el Roquetenc portava l’iniciativa però han estat els visitants els que s’han avançat al transformar Robert una discutida falta a la frontal de l’àrea, el gol ha afectat a un Roquetenc que no estava còmode i li costava arribar a l’àrea visitant fins que a la mitja hora un penal ha permés a Marc Alegre fer l’empat, als darrers minuts de la primera part el Roquetenc ha tornar a dominar el joc i Marc Prades feia el 2-1 abans del descans. La segona part no podia començar millor per als locals ja que al minut 51 Maikel feia el 3-1 en un gol molt protestat pels visitants, però l’Aldeana 5 minuts després ha tornat a entrar al partit arran d’un rigurós penal que ha permés a Robert marcar el 3-2, l’Aldeana ha pressionat molt i ha posat molta intensitat buscant el gol de l’empat que ha trovat al minut 68 quan Robert culminava el seu hat-trick. Al tram final de partit hi han hagut moltes faltes, tarjetes, protestes a l’àrbitre, nervis i tensió i s’ha vist poc futbol, un cop l’àrbitre ha assenyal·lat el final tota la tensió acumul·lada ha derivat en una forta tangana en que s’han vist involucrats jugadors de tots dos equips , tècnics i auxiliars, afortunadament poc a poc s’han calmat els ànims  i no s’hagut de lamentar cap ferit en la picabaralla.