09/01/16 – 16ª Jornada – ESTADI: Mpal de La Cala (apr. 150 espect.)
C.D.ROQUETENC     – 1; Gilabert

S.C.E.R. L’AMETLLA DE MAR:  Ivan, Bonache, Brooksbanck, Pepe (Llaó), Igors (Arnau), Brull, Faura (Sergi), Froilan, Benaiges (Garcia), Pastó, Callau

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Otero, Marc Curto, Castells (Pere), Maikel, Juanjo (Ivan Martín), Cristian Diaz,  Marc Alegre, Ivan Arasa (Bonilla), Gilabert (Bauti) , Aleix  (Valls)

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.36: Gilabert. Jugada d’atac del Roquetenc i després d’un rebutj en curt del porter local, Carlos Gilabert molt atent culmina la jugada marcant a porta buida.

ARBITRE: Sr. Tosas Aliaga, Victor (bé)
Tarjetes S.C.E.R. L’Ametlla: groga a:  Pepe
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Ivan Arasa, Bonilla, Maikel i Otero

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
El Roquetenc ha donat un cop d’efecte a la Lliga sumant els tres punts en el duel que l’enfrontava amb l’equip que ha liderat la competició durant les primeres 14 jornades. Primera part força igual.lada en que tots dos equips han sortit amb molt de respecte per la trascendecia dels punts en joc, no ha estat fins al tram final del primer temps quand han arrivat les ocasions de gol, els locals han disposat de 3 rematades que han sortit fora ben a prop del pal, però ha estat el Roquetenc qui s’ha avançat al marcador al minut 36 amb un gol d’oportunisme i veterania de Carlos Gilabert. A la segona part grand treball defensiu i de control del Roquetenc que ha fet que els locals tot i la seva insistencia no haginc creat cap ocasió clara de gol, en canvi han estat els visitants qui jugant a la contra han desaprofitat bones ocasions per sentenciar el partit. La propera setmana en que finalitza la primera volta el Roquetenc es desplaçarà a La Senia ja que degut als treballs de resembra que s’estant fent al Municipal de Roquetes s’ha canviat l’ordre de partits amb l’equip senienc.