17/01/16 – 17ª Jornada – ESTADI: Mpal de La Clotada (apr. 100 espect.)
C.D.ROQUETENC – 0

C.F. LA SENIA:  Reverter, Bonet, Centelles, Pomada, Sanz (Ferreres), Estrella, Lleixà (Ventaja), Albiol, Ibáñez, Rodríguez, Capitán (Xescu)

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Otero, Castells (Bonilla), Maikel, Ivan Martín, Cristian Diaz,  Marc Prades, Marc Alegre (Gilabert), Ivan Arasa (Reyes), Pere (Bauti), Aleix

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.69: Xescu. Ràpid contraatac dels locals i Xescu encara al porter Alfonso superant-lo en un fort xut.
2-0, min.86; Estrella. Amb el Roquetenc abocat a l’atac pilota recuperada pels seniencs i Estrella encara sol a Alfonso superant-lo amb una precisa vaselina.

ARBITRE: Sr. Mensa Morant, Enric (regular)
Tarjetes C.F. La Senia: grogues a:  Estrella i Ibañez
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Otero (6’ i 38’-expulsat), Castells, Marc Prades, Marc Alegre, Ivan Martín i Pepe Curto (2òn entr.)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
La Senia ha sorprés al fins ara lider Roquetenc i s’ha convertit en el primer equip que l’ha pogut derrotar com a local. Primera part força igualada en que tots dos equips han disposat de bones ocasions per marcar, però al minut 38 arribava l’acció que ha marcat el partit ja que el Roquetenc s’ha quedat amb 10 quan Josep Otero ha vist la segona targeta groga. A la segona part tot i la inferioritat el Roquetenc ha estat valent i ha anat a pel partit, assumint riscos en defensa cosa que han aprofitat els locals per obrir el marcador en un ràpid contraatac al minut 69, fins al final el Roquetenc s’ha abocat a l’atac i ha disposat de bones ocasions per empatar però li ha faltat encert en la rematada final, amb el partit trencat un gran gol de Gerard Estrella que culminava un altre contraatac local sentenciava el partit. Com a dada estadística direm que feia un any (des del 11/01/15) que el Roquetenc no es quedava sense marcar en un desplaçament.