28/11/15 – 13ª Jornada – ESTADI: Mpal. de Roquetes (aprox. 75 espect.)
U.E. CAMPREDÓ   - 1; Martí

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Marc Curto, Maikel, Ivan Martín (Otero), Juanjo, Cristian Díaz, Ivan Arasa, Pere, Bauti, Gilabert, Aleix (Valls)

U.E. CAMPREDÓ: Mateos, Margalef, Zaragoza, Jaume, Eduard, Alex, Joel (Albert), Pau Tomàs, Leonel, Laboria (Martí), López

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.5: Ivan Arasa. Jugada de combinació al primer toc de tots els atacants del Roquetenc culminat amb un grand xut d’Ivan Arasa
2-0, min.33: Maikel. Corner favorable als locals i després d’un embolic dins l’area i molts rebots Maikel posa la cama a un metre de ratlla de gol i marca
3-0, min.38: Bauti. Contraatac ràpid del Roquetenc culminat per un bon xut ras de Bauti que marca
4-0, min.48: Bauti. Xut de Bauti des de la frontal de l’area, rebota lleugerament en un defensor i el porter no pot aturar-la
5-0,  min.57: Ivan Arasa. Xut creuat i ras ajustat al pal
6-0, min.71: Bauti. Llarga jugada d’atac culminada per Bauti que fa el seu primer hatrick amb el Roquetenc
7-0, min.79: Ivan Arasa. Molt bona rematada del davanter Roquetenc que també fa el seu primer hatrick amb el Roquetenc
7-1, min.85: Martí. Amb la defensa local molt relaxada, el davanter visitant reb la pilota sol a la frontal de l’area i supera Alfonso amb un ras i col.locat.
8-1, min.86: Ivan Arasa. Grand cursa de Cristian per la banda que creua tot el camp i fa una centrada rasa i precisa perqué Ivan Arasa fasse un poker de gols.

ARBITRE: Sr. Salvador Ruiz, Oriol (bé)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Pere, Marc Curto i Subi (entrenador)
Tarjetes U.E.Campredó: grogues a: Zaragoza, Pau Tomàs i Alex

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Partit sense historia en que el resultat ho diu tot, superioritat total del Roquetenc davant un Campredó molt voluntariós però inferior técnicament, el Roquetenc ha deixat enllestit el partit a la primera part i a la segona part s’ha dedicat a gaudir d’un partit plàcid amb un succesió constant de gols i ocasions.  El partit ha servit per a que dos joves davanters roquetencs com són Ivan Arasa i Bauti es reivindiquen com a golejadors marcant 4 i 3 gols respectivament.