19/12/15 – 15ª Jornada – ESTADI: La Unió (L’Aldea) (aprox. 50 espect.)
C.D. GINESTAR      - 1; Titi

C.D. ROQUETENC: Alfonso (Roger), Otero (Valls), Castells, Maikel, Ivan Martín (Juanjo), Cristian Díaz, Ivan Arasa, Pere (Marc Curto), Bauti (Marc Alegre), Gilabert, Aleix

C.D. GINESTAR: Victor, Manel, Royo (Zaka), Titi (Deryam), Aleix, Pinxo, Khalid, Marti (Gaspar), Nava, Aleix (Anguera), Miquel

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.1: Ivan Arasa. El davanter reb una bona passada, encara el porter i el supera amb una vaselina molt precisa.
2-0, min.4: Cristian Diaz. El davanter encara al porter i el supera amb un xut ras.
2-1, min.28: Titi. Indecissió de la defensa local i Titi ho aprofita per superar Alfonso amb un grand xut des de la frontal de l’area.
3-1, min.37: Ivan Arasa. El davanter torna a encarar el porter i ara el supera amb un bon xut a l’escaire
4-1, min.40: Cristian Díaz. Penal perqué el jugador visitant Manel toca la pilota amb la mà, i Cristian el transforma amb un xut fort pel centre de la porteria.
5-1, min.81: Gilabert. Grand jugada de Cristian per la banda dreta, fa una centrada precisa i Gilabert remata des de la frontal de l’area petita.

ARBITRE: Sr. Roig Curto, Pau (regular)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Cristian Díaz, Pere, Ivan Martín, Marc Alegre i Otero
Tarjetes C.D.Ginestar: grogues a: Khalid, Miquel, Manel, Zaka, Gaspar i Mario Arques (entr.)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
El parit s’ha jugat a l’Estadi La Unió de L’Aldea degut als treballs de resembra de la gesta natural que s’estant fent al Municipal de Roquetes.
El Roquetenc ha encarrilat el partit ràpidament ja que al minut 5 ja guanyava per 2-0, molt bona primera part dels locals que han marxat al descans amb un 4-1 a favor i el partit gairebé resolt. A la segona part amb el marcador favorable i els canvis introduits el Roquetenc s’ha relaxat una mica i el Ginestar ha arrivat en perill a la porteria del Roquetenc, però el jove porter Roige que havia substituit a Alfonso que tenia molesties, ha fet tres aturades de grand merit que han impedit als ginestarols acostar-se al marcador, al tram final el Roquetenc ha aprofita un contraatac per fer el cinqué gol que arrodonia el marcador. Aquesta victoria del Roquetenc combinada amb la derrota de l’Ametlla per 2-1 al camp del Flix fa que els de Roquetes igualen a punts amb l’Ametlla a la classicació, però seràn liders els roquetencs per la millor diferencia de gols. A la propera jornada després de l’aturada nadalenca ens espera un apassionant Ametlla - Roquetenc