12/12/15 – 14ª Jornada – ESTADI: Mpal de Mora la Nova (apr. 100 espect.)
C.D.ROQUETENC     – 1; Ivan Arasa

AT. MORA LA NOVA:  Ferràn (Ricard), Roca, Narcís, Juli, Genís (Karpin), Jordan (Sergi), Ruben, Alex Robles, Bernat, Aleix, Alex Clua

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Otero, Marc Curto, Maikel, Ivan Martín, Marc Prades,  Ivan Arasa (Cristian Diaz), Pere (Valls),  Bauti (Marc Alegre), Gilabert (Juanjo) , Aleix

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.24: Ivan Arasa. Molt bona jugada de combinació dels atacants del Roquetenc culminada amb un bon xut ras i creuat que entra ajustat al pal.

ARBITRE: Sr. Villaseñor Merino, Alex (regular)
Tarjetes At.Mora la Nova: grogues a: Alex Clua, Roca, Aleix, Jordi Giné (entr.) i doble groga a Ruben (expulsat al minut 90)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Subi (entr.), Aleix, Maikel, Ivan Arasa, Ivan Martín, i vermella directa a Marc Prades (minut 95)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
El Roquetenc ha sumat tres punts molt valiosos en un dels camps més complicats de la categoría. El Roquetenc ha tingut el control del joc i la possessió de la pilota a la primera part i després d’un parell de bones ocasions ha arribat el gol d’un Ivan Arasa en estat de gràcia. A la segona part els visitants han seguit tenint el domini del joc, i en el tram final quan els locals han arriscat més buscant l’empat, el Roquetenc ha desaprofitat clares ocasions de gol per poder sentenciar, no ho ha fet i s’ha patit fins al final. Durant el llarg temps de descompte (6 minuts) el joc s’ha enrarit i fruit de la tensió un jugador de cada equip han estat expulsats.