22/11/15 – 12ª Jornada – ESTADI: Mpal de Deltebre (aprox. 75 espect.)
C.D.ROQUETENC – 2; Gilabert, Marc Prades

U.E DELTEBRE:  Jesús, Garriga, Edgar, Aleix (Mulet), Arnau, Millán, Paez (Roca), Mita (Curto), Camarero, Samu, Maqueda

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Otero, Marc Curto, Maikel, Ivan Martín, Cristian Díaz (Bonilla), Marc Prades (Victor), Pardo (Ivan Arasa), Valls (Juanjo), Gilabert (Bauti), Aleix

GOLS DEL PARTIT:
0-1, min.62: Gilabert. Bonísima centrada de Pardo des de la punta dreta i gran rematada de cap de Carlos Gilbert des de la frontal de l’àrea petita.
0-2, min.88: Marc Prades. El davanter rep la pilota a la frontal de l’àrea, encara al porter i el supera amb un xut ras.

ARBITRE: Sr. Molina Guillen, Lluís (bé).
Tarjetes U.E.Deltebre: grogues a: Samu, Mita i Edgar.
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a:  Otero i Marc Prades.

BREU COMENTARI DEL PARTIT:
Primera mitja hora de joc molt igual·lada però sense ocasions de gol, al tram final del primer temps els locals han pressionat més amunt i han disposat de dos clares ocasions de gol en que Alfonso ha salvat al Roquetenc. A la segona part més control i domini del Roquetenc que s’ha avançat amb un gran gol de Carlos Gilabert al minut 62, amb el marcador a favor el Roquetenc ha tingut el partit control·lat en tot moment davant un Deltebre que no ha creat perill en tot el segon temps, al tram final amb els locals arriscant per buscar l’empat ha arribat la sentència amb un bon contraatac culminat per Marc Prades a dos minuts del final.