24/10/15 – 8ª Jornada – ESTADI: Mpal. de Roquetes (aprox. 100 espect.)
C.F. STA.BÀRBARA - 1; Roda

C.D. ROQUETENC: Alfonso, Otero, Marc Curto, Castells, Maikel, Ivan Martín, Marc Alegre (Valls), Ivan Arasa, Pardo (Juanjo), Bautista (Victor), Aleix.

C.E. sta.bàrbara: Xavier, Pio (Queralt), Ximo, Roda, Curto, De la Torre, Saul, Porcar (Esbri), Calafat, Domingo (Vera), Grau.

GOLS DEL PARTIT:
1-0, min.70: Victor. La pilota li arriva a Aleix que xuta des de la frontal de l’aàrea, el porter comet una errada en no poder blocar la pilota i Victor molt atent aprofita per marcar des de la frontal de l’àrea petita
1-1, min.91: Roda. Falta a la punta esquerra de l’atac visitant, Saul fa una centrada precisa i Roda fa una molt bona rematada de cap sense que Alfonso pugue fer res per evitar el gol.

ARBITRE: Sr. Ramírez Garcia, Alex (regular)
Tarjetes C.D.Roquetenc: grogues a: Marc Alegre i Subi (entr.)
                                            Vermella directa a: R.Castells (25’)
Tarjetes C.F. Sta. Bàrbara: grogues a: De la Torre, Grau, Xavier, Saul, Calafat, Parra (entr.). Curto (52’i 66’-expulsat), i Ximo (66’i 66’-expulsat)

BREU COMENTARI DEL PARTIT:

Primera part força igualada marcada per l’expulsió de R.Castells per una entrada més espectacul·lar que dura sobre un rival, tot i la inferioritat al tram final del primer temps el Roquetenc ha tingut bones ocasions per marcar, incloent una rematada al travesser. Al segon temps els visitants s’han quedat en 9 al minut 66’ per les expulsions de Curto (doble groga) i Ximo que ha vist dos grogues seguides per protestar, llavors el Roquetenc ha buscat el gol amb insistència i l’ha trovat al minut 70, fins al final el Roquetenc jugant amb superioritat hauria pogut sentenciar però no ho ha fet i ho ha pagat molt car cedint dos punts en el temps de descompte.